Nieuwe website

30 juni 2016
Nieuws
FOTO: JASON BACHMAN/FLICKR

Beste lezer,

Welkom op geografie.nl: dé website voor geowetenschappen en aardrijkskunde.
Op deze ontmoetingsplaats voor geografisch geïnteresseerden en liefhebbers van aardrijkskunde vindt u als vanouds artikelen uit het tijdschrift Geografie. Maar ook achtergrondverhalen, nieuwsitems, berichten uit de wetenschap en opiniestukken. 

Een deel van geografie.nl is exclusief toegankelijk voor leden van het KNAG. Om toegang te krijgen, dient u een account aan te maken. Alle KNAG-leden hebben per post een unieke code ontvangen waarmee dit mogelijk is. Niets ontvangen? Meld het via info@knag.nl zodat we u verder kunnen helpen.

Aan geografie.nl wordt nog gewerkt. De oude website blijft nog tijdelijke beschikbaar via www.geography.nl, kijkt u daar als u een artikel nog niet kunt vinden. Onderwijsgerelateerde zaken en informatie over het KNAG kunt u nog vinden op www.knag.nl.

Onze nieuwe website is vormgegeven en technisch ontwikkeld door Studio Fonkel, een webbureau uit Amersfoort. Ze hebben ons geholpen het oorspronkelijke plan voor de vernieuwing verder in te vullen en we zijn trots op het samen behaalde resultaat.

Veel leesplezier,

Ronald Kranenburg & Florien Willems
Hoofdredacteur Geografie & webredacteur geografie.nl