Zomerlab

1 juli 2016
Auteurs:
onderwijs
Wageningen
Nieuws
Foto
FOTO: PAUL JANSEN/FLICKR
De Veluwe

Wageningen University organiseert deze zomer voor het eerst een 'Zomerlab'. Een soort summerschool, voor middelbare scholieren. Dit Zomerlab zal in het teken staan van landschapsarchitectuur. Leerlingen van 4 en 5 VWO zullen van 15 tot 19 augustus worden ondergedompeld in de wereld van kaartanalyse, tekenen en ontwerpen.

De opdracht

In opdracht van Jorrit Noordhuizen (oprichter NOHNIK architecture & landscapes) wordt er door de leerlingen een week lang gewerkt aan een ontwerpopgave in de Veluwe. Er zullen innovatieve ideeën moeten worden bedacht om de Veluwe weer recreatiegebied nummer één te maken. De aandacht zal gaan naar het gebied rond station Ede-Wageningen en de ENKA-fabriek, als vernieuwd transferium en entree naar de Veluwe.

Meer informatie

Gedurende de week zullen de leerlingen worden begeleid door studenten en docenten landschapsarchitectuur. De leerlingen zullen door middel van colleges en een heuse excursie de stappen van een heus ontwerpproces doorlopen. Mocht u geïnteresseerd zijn of geïnteresseerden kennen dan kunt u voor meer informatie naar: www.wageningenuniversity.nl/zomerlab

Aanmelden kan tot 9 juli maar vol=vol