KNAG-reis naar Zuidoost-Brazilië

De reis is volgeboekt.

Van 15 tot en met 30 oktober 2023 organiseert het KNAG samen met SRC Reizen een 16-daagse trip naar de megasteden Rio de Janeiro en São Paulo in Zuidoost-Brazilië. De reis is een initiatief van Hugo Kramer en JanHendrik Wolters, docenten aardrijkskunde in Heerenveen en Apeldoorn.

 

We reizen eerst naar Rio de Janeiro, waar we onder andere een ngo-project bezoeken dat onderwijs biedt aan kansarme jongeren in de favela’s. Ook verkennen we per fiets een stadsdeel onder leiding van een oud-journalist. Via het Atlantische Woud en een bezoek aan het eiland Ilha Grande en het stadje Paraty, rijden we per touringcar naar São Paulo. Daar staat onder meer een bezoek aan de Zuid-Koreaanse wijk op het programma. Het voorlopige programma vind je hier, let op, een aantal onderdelen is nog aan verandering onderhevig:

Voorlopig programma studiereis Brazilië oktober 2023.pdf
Download dit document (644.74 KB)

Praktisch

De reis kost 3600 euro voor KNAG-leden; niet-leden betalen 3700 euro. De bedragen zijn onder voorbehoud van prijsveranderingen. Inbegrepen zijn de vluchten Amsterdam-Rio de Janeiro en São Paulo-Amsterdam inclusief luchthavenbelasting, vervoer ter plaatse (inclusief chauffeur en een Portugees en Engels sprekende gids), en overnachtingen in hotels in tweepersoonskamers op basis van logies en ontbijt.
De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 600.
Niet inbegrepen zijn de lunches, diners en reis- en annuleringsverzekering.
De reis valt onder verantwoordelijkheid en voorwaarden van SRC Reizen (als reisorganisator). Deze wordt dan ook direct via SRC geboekt. Het KNAG, Hugo Kramer en JanHendrik Wolters verzorgen de aardrijkskundige inhoud van de reis, zo veel mogelijk gekoppeld aan de eindtermen van het examenprogramma aardrijkskunde havo en vwo. Kleine wijzigingen in het programma kunnen nog voorkomen.

Je boekt deze reis bij SRC. De reis valt onder verantwoordelijkheid en voorwaarden van SRC Reizen. De initiatiefnemers/reisbegeleiders en het KNAG zijn alleen verantwoordelijk voor het inhoudelijk deel van het programma.

Aanvullende informatie 
• Voor deze reis gelden speciale voorwaarden.

De reis is volgeboekt, u kunt zich niet meer aanmelden