Inschrijvingen Geopend voor KNAG Onderwijsdag 2023: Ontdek de 'Wereld in transitie'

18 september 2023
Nieuws

De KNAG Onderwijsdag 2023 op woensdag 22 november in Theater Orpheus, Apeldoorn, biedt een boeiende gelegenheid om de 'Wereld in transitie' te verkennen. Deze dag, in het kader van 150 jaar KNAG, belooft inzicht en inspiratie met lezingen, workshops en excursies over actuele onderwerpen, gepresenteerd door experts. Mis deze kans niet om je in te schrijven en samen met anderen de veranderende wereld te ontdekken.

Tijdens de Onderwijsdag kun je dieper ingaan op de wereldwijde verschuivingen en de cruciale rol van aardrijkskunde hierin. Welke veranderingen doen zich voor en hoe vormen ze onze toekomst?

Op deze speciale dag krijg je de kans om deel te nemen aan boeiende lezingen en workshops die de meest actuele aardrijkskundige onderwerpen behandelen. Verken inspirerende excursies en ontdek de uitgebreide informatiemarkt. En het beste is dat je leert hoe je deze inzichten kunt overbrengen naar je leerlingen en hen op een boeiende manier kunt betrekken bij deze boeiende onderwerpen.

De inschrijvingen voor de KNAG Onderwijsdag 2023 zijn officieel geopend! Vanaf 18 september om 12:00 uur kun je je aanmelden via onze website. Maar wacht niet te lang, want als je je vóór 25 oktober inschrijft, kun je profiteren van een gereduceerd tarief. De uiterste inschrijvingsdatum is 8 november 2023, daarna worden inschrijvingen definitief gesloten.

Mis de kans niet om de 'Wereld in transitie' te ontdekken en je horizon te verbreden op de KNAG Onderwijsdag 2023. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een dag vol inspiratie en kennis!

Schrijf je vandaag nog in!