Jonge talentvolle planologen gezocht!

4 juni 2019
Auteurs:
redactie
De redactie van geografie.nl
planologie
Nieuws
FOTO: JOEY KYBER/UNSPLASH

De Stichting Colloquium Vervoersplanologisch Speurwerk (CVS) gunt jonge talenten in de vervoersplanologie een goede start in het werkveld. Daarom organiseren we een jongerenwedstrijd voor jonge talenten in de vervoersplanologie. Dit jaar worden afstudeerders en recent afgestudeerden uitgenodigd een betoog te schrijven van 500-700 woorden over (één van) de hashtags rond het CVS-thema van dit jaar: ‘Onder het vergrootglas van de boze burger’.

De inzendingen worden beoordeeld op helderheid, schrijfstijl en de mate waarin ze de lezer overtuigen. De drie beste inzendingen winnen gratis deelname aan het 46e CVS-congres op 21 en 22 november dit jaar in Leuven, inclusief diner en hotelovernachting. De winnende betogen worden gepubliceerd op de CVS-website. De deadline voor het insturen van het betoog is 10 juli.

Het jaarlijkse CVS-congres is hét congres voor iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom mobiliteit, verkeer, ruimtelijke inrichting en alles daaromheen. Een uitstekende plek voor jonge talenten om vakgenoten te ontmoeten, deel te nemen aan discussies over het werkveld en zo hun carrière een vliegende start te geven.

Alle details over de jongerenwedstrijd vindt u hier.