Scholing voor professionals Geowetenschappen - Cursus Brazilië I

Universiteit Utrecht
7 november 2017 - 15:00
7 november 2017 - 19:00
Brazilië
FOTO: ANA GUZZO/FLICKR

De Universiteit Utrecht biedt in nauwe samenwerking met KNAG, CEDLA en andere universiteiten in het schooljaar 2017-2018 deze nascholingscursussen aan

Programma

Cursus Brazilië I

Brazilië is een interessant land, maar wat voor land is Brazilië eigenlijk precies? En hoe zijn de recente ontwikkelingen te verklaren? Op 7 november 2017 zijn er drie lezingen over Brazilië. Martin de Wolf geeft informatie over de examenstructuur en presenteert enkele belangrijke informatiebronnen. Kees Koonings, bijzonder hoogleraar Brazilië Studies aan de Universiteit van Amsterdam, gaat in op ontwikkelingen en ongelijkheid in Brazilië en de positie van Brazilië in de wereld. Tim Favier zal verder ingaan op landschap en klimaat.

  1. Opzet examemprogramma, beeldvorming – Martin de Wolf (Fontys)
  2. Landschap en Klimaat – dr. Tim Favier (UU, Fontys)
  3. Een veranderend Brazilië deel 1 – prof. dr. Kees Koonings (UU en CEDLA UvA)

Meer informatie & aanmelden

Locatie 
Universiteit Utrecht

Kosten
€ 225,- (incl. eenvoudige maaltijd en achtergrondmateriaal)

Inschrijven cursus(sen)
Inschrijven kan via deze website.

Inschrijving gaat per sessie. Er is geen korting mogelijk bij het volgen van meerdere sessies. Bij onder- of overtekening wordt u twee weken voor de datum geïnformeerd. Wie zich na aanmelding weer wil afmelden, kan dat zonder kosten tot uiterlijk een week voor de datum doen. Daarna worden volledige kosten gerekend. De Universiteit Utrecht stuurt geen facturen meer, betaling gaat via een digitale link. Via deze link kunt u een factuur/bewijs van betaling uitdraaien.