Docentendag 'Maak het verschil met verhalen in de klas'

Amnesty-huis, Keizersgracht 177, Amsterdam
4 oktober 2019 - 10:00
4 oktober 2019 - 16:30

Op 4 oktober bundelen Amnesty International, de Anne Frank Stichting en Movies that Matter hun krachten en organiseren zij hun jaarlijkse docentendag! Het thema is ‘Maak het verschil met verhalen in de klas!’ Dit betekent dat verhalen centraal staan: leer hoe je zelf verhalen kunt inzetten in de klas en maak kennis met de persoonlijke verhalen van dappere jongeren uit de hele wereld. Een goed verhaal stimuleert empathie en brengt leerlingen in beweging. Het belooft een enorm leerzame en inspirerende dag te worden.

Wat info over de dag zelf: De begintijd is 10.00 uur en de eindtijd is 16.30 uur. Het vindt plaats op het Amnesty-huis, Keizersgracht 177. Voor de docenten in opleiding wordt deze dag gratis aangeboden en krijgen alle deelnemers de mogelijkheid het Anne Frank Huis kosteloos te bezoeken.

Dus: wil je het verschil maken in de klas? Een leerzame en inspirerende dag beleven? Gratis naar het Anne Frank huis? Ben je benieuwd naar storytelling methoden? En wil je al met al je vaardigheden verbeteren? Schrijf je dan in op: https://www.amnesty.nl/docentendag2019