Scholing voor Professionals Geowetenschappen - Cursus Zuid-Amerika II

Universiteit Utrecht
13 maart 2018 - 15:00
13 maart 2018 - 19:00
zuid-amerika
FOTO: DOUGLAS SCORTEGAGNA/FLICKR

De Universiteit Utrecht biedt in nauwe samenwerking met KNAG, CEDLA en andere universiteiten in het schooljaar 2017-2018 deze nascholingscursussen aan

Programma

Cursus Zuid-Amerika II

  1. Het natuurlijke systeem- dr. Tim Favier (UU, Fontys)
  2. Migratie – dr. Gery Nijenhuis (UU)
    Deze lezing gaat in op migratie in en naar Zuid-Amerika met speciale aandacht voor de migratiecorridor Bolivia – Spanje en de gevolgen van deze migratiestroom voor beide landen.
  3. Mysteries – Jan Karkdijk
    In deze workshop voert u een recent ontwikkeld mysterie uit over een vraagstuk in Zuid Amerika. Daarnaast geeft Jan Karkdijk, docent en onderzoeker, inzicht in de kenmerken van een goede didactische aanpak om mysteries in de klas uit te voeren.
  4. Virtueel Veldwerk – dr. Tim Favier

Meer informatie & aanmelden

Locatie 
Universiteit Utrecht

Kosten
€ 225,- (incl. eenvoudige maaltijd en achtergrondmateriaal)

Inschrijven cursus(sen)
Inschrijvingen kan via deze website.

Inschrijving gaat per sessie. Er is geen korting mogelijk bij het volgen van meerdere sessies. Bij onder- of overtekening wordt u twee weken voor de datum geïnformeerd. Wie zich na aanmelding weer wil afmelden, kan dat zonder kosten tot uiterlijk een week voor de datum doen. Daarna worden volledige kosten gerekend. De Universiteit Utrecht stuurt geen facturen meer, betaling gaat via een digitale link. Via deze link kunt u een factuur/bewijs van betaling uitdraaien.