Afscheidsrede prof.dr. J.A. van der Schee

Vrije Universiteit Amsterdam, aula
9 september 2016 - 15:45
9 september 2016 - 18:00

De rector magnificus van de Vrije Universiteit en de decaan van de Faculteit der Aard- en Levenswetenschappen nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de openbare zitting van het College van Decanen, waarin de heer prof.dr. J.A. van der Schee vanwege zijn afscheid als hoogleraar Onderwijsgeografie, een rede zal houden getiteld Duurzaamheid en aardrijkskundeonderwijs.

De zitting is bepaald op vrijdag 9 september 2016 om 15.45 uur precies, in de aula van de universiteit, De Boelelaan 1105.

Na afloop receptie.

Wilt u zich i.v.m. de catering van de receptie aanmelden via e.vander.berg@vu.nl? Bij voorbaat dank.

Hoogleraren worden uitgenodigd deel uit te maken van het cortège. Zij dienen daartoe uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn in de Forumzaal (ruimte 2D-02). Het wordt op prijs gesteld dat de hoogleraren de toga van hun universiteit dragen.

Openbare parkeerruimte rondom de Vrije Universiteit (1081 HV) is aanwezig. De parkeerduur is beperkt tot maximaal 3 uur (behalve in parkeergarages). De VU is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: trams 5, 16, 24 en 51. Vanaf Station Amsterdam Zuid is het tien minuten lopen naar de VU.

Uitnodiging afscheid Joop van der Schee 9 september 2016.pdf
Afscheidsrede prof.dr. J.A. van der Schee
Download dit document (1.16 MB)