De grote KNAG online pubquiz

24 juni 2020 - 20:00
24 juni 2020 - 20:30
FOTO: LOUIS HANSEL/UNSPLASH

Woensdag 24 juni om 20.00 uur luiden we het begin van de zomer in met de grote KNAG online pubquiz! Er zijn vijf rondes van tien aardrijkskundige vragen, waaronder een ronde ‘Waar is dit?’ en een geografische muziekronde.

Verzamel sectieleden, (oud-)studiegenoten of andere geografische toppers in je team en speel mee! Ook solo spelers zijn van harte welkom. De quiz wordt uitgezonden via een livestream en je kunt vanuit huis meespelen. Overleggen met teamgenoten kun je via Teams/Zoom/WhatsApp op afstand doen.  
 

Iedereen die dinsdag vóór 16.30 uur had aangemeld heeft inmiddels een e-mail ontvangen. Aanmelden is vanaf nu niet meer nodig. Je kunt wel nog meespelen!

Bekijk de livestream via www.twitch.tv/knagpubquiz en kijk hier voor het antwoordformulier. Let op, per team hoeft maar 1 antwoordformulier ingezonden te worden!

Antwoorden op internet opzoeken is niet toegestaan. We kunnen hier natuurlijk niet op controleren maar vragen iedereen zich hieraan te houden. En de quiz is voor de eer, dus waarom niet?

Na inzenden verdwijnt het formulier, als je de antwoorden nog op papier wilt hebben bij het nakijken schrijf ze dan ook op een blaadje.

De dag na de quiz komen de uitslagen op geografie.nl te staan.