Pabo Netwerkdag

Inholland Hogeschool, Haarlem
10 juni 2020 - 15:00
10 juni 2020 - 17:00
Dinkelberg
FOTO: HANS DINKELBERG/FLICKR

De pabonetwerkdag kan vanwege de coronacrisis helaas niet fysiek doorgaan. Als tussenoplossing, om toch een moment te organiseren dat er contact en uitwisseling kan zijn, is er  woensdag 10 juni van 15.00 – 17.00 uur een online teach meet / borrel.

Het programma dat we hadden met presentaties vervalt, maar we bieden wel de sprekers de gelegenheid een (korte) toelichting geven van 5-10 min. Aan bod komen:

  • Marian Blankman & Anouk Adang over ‘De wereld in met aardrijkskunde’. Zie hier de powerpointpresentatie over hun boek op de website van de uitgever.
  • Andreas Boonstra over de vernieuwde Geowijzer. Zie hier een inkijkexemplaar van het boek op de website van de uitgever.  
  • Anton Bakker over de stand van zaken rondom de domeinbeschrijving m&m (aardrijkskunde, zie bijlage) en ontwikkeling van de kerndoelen bij curriculum.nu. Onder mijn mail stuur ik een bericht van hem aan jullie allen door.
  • Arie Vonk over de (aangepaste) planning rondom de toelatingstoetsen van de pabo en het onderzoek dat daaraan is gekoppeld over de westerse bias in lesmethoden.

Heb je zelf een onderwerp dat je wilt inbrengen of bespreken die dag? Daar is uiteraard ruimte voor! Laat graag even weten of je er digitaal bij bent op 10 juni via dit formulier.

Iedereen die zich aanmeldt ontvangt nog informatie over via welk platform de online bijeenkomst zal plaatsvinden.