Onderwijsdag – sneak preview [8]

17 november 2022
KNAG Onderwijsdag
Nieuws
BEELD: DE WERELD VAN
Onderwijsdag – sneak preview

Deze serie geeft alvast een inkijkje in een aantal workshops en excursies waaraan je kunt deelnemen tijdens de KNAG Onderwijsdag op 1 december in Amersfoort. Deze laatste gaat over deelsessie B05 met de pubquiz a gogo.

Je staat misschien al jaren voor de klas, maar ben je nog een beetje bij de tijd? Weet je welk land de meeste tijdzones heeft? Of welk deel van Nederland vroeger een kilometer lager lag dan nu? En wat te denken van de toekomst: waar gaat het heen met Nederland (en de rest van de wereld)?

Het is weer hoog tijd voor de al bijna traditionele De Wereld Van-pubquiz à gogo en natuurlijk staat deze editie in het teken van Tijd voor Geografie. Met je telefoon in de hand krijg je ruim de tijd (maar niet te veel) om je geografische kennis te meten met die van de knapste koppen van deze KNAG-Onderwijsdag.

In deze door Guido Goudswaard en Michiel Bugter gepresenteerde (verrassend pittige) pubquiz word je bestookt met allerlei soorten, soms muzikale, vragen. En de winnaar gaat er met een kneiter van een prijs vandoor.

Hou de tijd in de gaten: de quiz wordt gehouden in ronde B!