Werk met ruimtetechnologie en los de problemen van morgen op

20 mei 2020
Auteurs:
redactie
De redactie van geografie.nl
Nieuws

Wil je werken aan impactvolle cases met behulp van technologie uit de ruimte? Of wil je de eerste stap zetten naar de combinatie wetenschap en ondernemerschap? Dan heeft een Space Business Innovation Centre met haar partners een inspirerende uitdaging voor je.

 

Werk met ruimtetechnologie en los de problemen van morgen op

Altijd al met ruimtetechnologie willen werken? En in voor een uitdaging? Je kan meedoen aan twee internationale competities waarin jouw ideeën het leven op aarde kunnen verbeteren: de Copernicus Masters en Galileo Masters.

Copernicus Masters 2020
De Copernicus Masters is er voor iedereen die slimme toepassingen kan bedenken met ‘earth observation’ data. Bedenk je eens wat er al niet mogelijk is met ultramoderne satellietbeelden uit de ruimte! En er is voor ieder wat wils: Copernicus Masters heeft namelijk 9 verschillende challenges uitgeschreven om het leven op aarde een beetje mooier te maken. Daar komt bij dat je een land uit kan kiezen waar je je idee wil toepassen. Als je Nederland kiest, kan je extra prijzen winnen om je idee werkelijkheid te maken.

Aanmelden kan tot en met 30 juni

 

Galileo Masters 2020
Toepassingen van satellietnavigatie gaan veel verder dan je auto navigatie software. Er zijn meer dan 20 sectoren die kunnen profiteren van Europa’s eigen satnav system, GALILEO. Kies eerst een regio. Nederland heeft dit jaar aanvullende prijzen weg te geven. Kies dan uit de 7 challenges die bij je bedrijf passen. Meet weten?

De deadline van deze competitie is 30 juni